Vi ændrede lidt på sidste uges madplan og har spist vegetar-mad hele ugen. Nu trænger vi til kød :-)
Fredag: Kylling
Lørdag: Kylling i karry
Søndag: Oksegrydesteg m. kartoffel/rodfrugtmos
Mandag: Rester af stegen m. rodfrugt"muffins"
Tirsdag: Rester af stegen som kebab i pitabrød
Onsdag: NU skal vi ha' en grøddag... Manna- eller hirsegrød, tror jeg.
Torsdag: Chili med eller uden kød, men med masser af grønt og bønner...
Jeg bruger oksestegen som en slags belønning til mig selv. Jeg elsker at lave den slags simre-retter der bare står og dufter hele eftermiddagen. Og det er fuldt fortjent, synes jeg, når jeg nu skal lave kedelig kylling igen-igen om fredagen.
Nåeh, ja. Og sådan her ser vores køkkenbord som regel ud fredag eftermiddag:
Pyyh, jeg bliver helt træt ved tanken.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar