Stedet hvor jeg deler mine køkken-kreationer og de tanker der ligger bag.



søndag den 7. marts 2010

Madpakker

Madpakker er en evig kamp imod tiden herhjemme: Vi finder noget ungerne kan lide og så skynder vi os at begynde at lægge hovederne i blød for at finde på den næste ting, for de bliver trætte af det i løbet af 14 dage og så går der et års tid, før de gider at spise det igen.
Undtagelsen er spegepølse til Lillepigen og grovpasta til Storepigen. Men det er jo ikke så varieret, så der skal tænkes lidt kreativt.
En aften i sidste uge fik vi f.eks. pita. Det kan de begge to lide, når pitaerne er varme, men de kan ikke lide det, hvis falaflerne eller kebab'en er kold. Og de synes at pita med grøntsager bliver for våde af at ligge i madpakken. Og det har de sådan set ret i. Men denne gang var der nogle pitabrød til overs, så de fik lov at lave nogle lidt kreative pita-fyldninger. Og således nåede vi frem til en madpakke, der indeholdt et pitabrød med et blødkogt æg i. Og en anden madpakke, som bl.a bestod af et grovpita med rosiner... Tjaaah... I det mindste blev de mætte og fik noget fuldkornsbrød. Og noget protein fra ægget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar